FORTEC spreekt de taal écht!

FORTEC-specialist | Nienke Kok en Herman MarcusFORTEC kent de markt van vergunningverlening, toezicht en handhaving door en door, weet wat daar speelt en spreekt de taal. Dit bevestigen Nienke Kok en Herman Marcus, die beiden via FORTEC werkzaam bij Omgevingsdienst Regio Utrecht (ODRU) zijn als respectievelijk junior en senior handhavingsjurist. “FORTEC heeft zelfs een speciale afdeling die zich volledig richt op het vakgebied VTH, wat hen ook specialist maakt. Tijdens mijn eerste gesprek met FORTEC kwam dit duidelijk naar voren. Zij weten waar ze het over hebben en snapten precies waar ik naar op zoek was. Zij kunnen op inhoud met mij levellen.” aldus Nienke.

Herman herkent dit ook. “Ik heb met regelmaat contact met Camiel Lentjes, projectmanager VTH. Hij heeft zelf bij een omgevingsdienst gewerkt en dat merk je in de gesprekken. Hij weet precies waar hij het over heeft en spreekt de taal van zowel mij als specialist als die van de opdrachtgever. Dat is ook duidelijk merkbaar in de terugkoppeling die wij krijgen.”

“Doordat de projectmanagers van het vakgebied VTH zelf uit het vak komen, weten ze weten waar ze het over hebben. Zij weten welke ontwikkelingen spelen of gaan spelen. Daardoor kunnen zij snel schakelen en inspelen op de toekomst. Wij zitten helemaal op onze plaats bij de ODRU en bieden de ODRU de juiste ondersteuning.” vertellen Herman en Nienke. Herman: “In de korte tijd dat wij bij ODRU aan de slag zijn hebben we al twee bezwaarschiftprocedures achter de rug en hebben deze gewonnen. De bezwaren werden ongegrond verklaard.” “Ook hebben wij door onze voortvarende aanpak een verlenging bij de ODRU weten te krijgen.” meldt Nienke trots.

FORTEC heeft bewezen kennis van de markt te hebben, betrokken te zijn en de juiste specialisten te leveren. Daardoor krijgt FORTEC VTH steeds meer en mooiere projecten en vacatures. Opdrachtgevers weten en waarderen dit. Gezamenlijk optrekken, kansen creëren en benutten. Dat is de taal die FORTEC met zijn opdrachtgevers en specialisten spreekt.

Wil je op een mooi project binnen het vakgebied VTH aan de slag of wil je weten wat FORTEC voor jouw carrière kan betekenen? Neem contact op met Camiel Lentjes, projectmanager VTH, via telefoonnummer 040 29 46 886 of 06 558 28 591 of via c.lentjes@fortec.nl.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten