FORTEC spreekt de taal van veiligheidskundigen

FORTEC-specialist Ryan Henkes is als veiligheidsdeskundige actief bij Mourik Services. Hij houdt zich daar vooral bezig met veiligheidsinspecties, waarbij hij medewerkers aanspreekt op gedrag. Zowel in positieve zin, als wanneer er aandachtspunten zijn. Daarnaast maakt hij rapporten, bereidt hij toolboxmeetings voor en zorgt hij voor goede instructies op het gebied van veiligheid bij nieuwe medewerkers. Alle werkzaamheden gaan volgens VCA en ISO-normen.

De functie heeft een prettige afwisseling tussen buiten en binnen werken vindt Ryan. “Wanneer de zaken buiten goed verlopen en er weinig voorvallen zijn op het gebied van (on)veiligheid, zit ik minder binnen; een goede aansturing is dan ook belangrijk.”

“Uit de website van FORTEC bleek direct dat zij gespecialiseerd zijn en weten waarover ze spreken, FORTEC spreekt de taal.” Ryan heeft regelmatig contact met FORTEC. “Met vragen kan ik altijd terecht bij Leroy Kluijtmans, projectmanager KVM. Ook hebben we regelmatig op een prettige manier contact over de voortgang.”

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.