FORTEC stelt ontwikkeling toezichthouder centraal


De specialist centraal stellen door focus op vakspecialisme, het spreken van de taal, het ontwikkelen van toezichthouders met opleidingen zoals SC570, ABW 1 en 2 en het met elkaar uitwisselen van ervaringen. Het zijn enkele voorbeelden van de nieuwe koers die FORTEC nog geen jaar geleden inzette. Het resultaat is om trots op te zijn! Door continue ontwikkeling van onze toezichthouders tot echte vakspecialisten kiezen steeds meer toezichthouders voor FORTEC. Om dit te vieren organiseerde FORTEC voor zijn toezichthouders afgelopen vrijdag een borrel in het FORTEC-café. Tijdens deze borrel werden ervaringen van onze toezichthouders op informele wijze met elkaar uitgewisseld.

Tijdens de borrel werd ook gesproken over de nieuwste ontwikkeling voor de toezichthouders van FORTEC: de Kwaliteitscriteria VTH 2.1. Als FORTEC gaan we onze FORTEC-toezichthouders certificeren op grond van de Kwaliteitscriteria VTH 2.1. “Met het certificeren van onze toezichthouders loopt FORTEC voorop in de markt.” aldus Camiel Lentjes, projectmanager VTH.  

VTH borrel FORTEC

De foto geeft een impressie van de goede sfeer met een aantal van de aanwezige toezichthouders. Na de zomer organiseert FORTEC weer een bijeenkomst. Dit wordt een VTH-event met alle vergunningverleners, toezichthouders en handhavers van FORTEC.

Wil jij je ook blijven ontwikkelen en onderdeel uitmaken van het FORTEC-team ? Kijk dan bij de vacatures van VTH, of neem contact op met Camiel Lentjes via c.lentjes@fortec.nl of 06- 558 28 591.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.