FORTEC steunt specialist Joop Meinders bij zijn prestaties voor het goede doel

FORTEC-specialist Joop Meinders is via FORTEC aan de slag bij Aveco de Bondt als geo-hydroloog. Joop neemt deel aan de Alpe d´HuZes; een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. FORTEC wil deze bijzondere actie van een collega graag ondersteunen en sponsort hem daarom in deze uitdaging. Gisteren overhandigde projectmanager Peter Matheij van FORTEC hem namens alle FORTEC-collega’s een cheque van € 750,-.

Onder het motto “Opgeven is geen optie” wordt op één dag de legendarische Alpe d’Huez tot 6 keer aan toe beklommen. Of zoals ambassadeur Coen van Veenendaal zegt: “In ieder geval één keer meer dan je eigenlijk kan”. FORTEC-collega Joop Meinders gaat de uitdaging aan!

In de eerste week van juni vertrekt Joop met 8000 mededeelnemers naar Frankrijk. Joop maakt onderdeel uit van Team RKZ: een team van acht mensen die stoppen met roken met hulp van het Rode Kruis Ziekenhuis en samen meedoen aan Alpe d’HuZes in de strijd tegen kanker. Joop is speciaal hiervoor begonnen met fietsen en ondergaat nu een intensieve training met zijn team om in vorm te komen. “Ik ga minimaal twee keer de berg op”, vertelt Joop. “Iedere keer meer, is meegenomen!”

Klik hier voor de pagina van Joop op de site van Alpe d’HuZes

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.