FORTEC verwelkomt Bas van Dael als recruiter VTH

Onlangs is Bas van Dael  begonnen als recruiter voor het vakgebied VTH bij FORTEC. In deze rol is Bas medeverantwoordelijk voor het uitbreiden van het VTH-team met nieuwe specialisten.

Bas van Dael: “Ik kijk ernaar uit om iedere werkdag met enthousiasme in gesprek te gaan met specialisten die klaar zijn voor een volgende stap in hun loopbaan. VTH is een interessant vakgebied met veel verschuivingen en ontwikkelingen. Omdat ik mij specifiek richt op VTH weet ik wat er speelt in deze sector en waar de kansen liggen voor onze specialisten. Mijn focus binnen het vakgebied ligt voornamelijk op het toetsen van de VTH-kwaliteitscriteria.  Ook zal ik mede verantwoordelijk zijn voor het organiseren van vakinhoudelijke VTH-events voor onze specialisten. FORTEC vindt het belangrijk dat zij elkaar regelmatig ontmoeten om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Wellicht zie ik jou op het volgende FORTEC event?

Samen met de VTH specialist gaat Bas in gesprek om zo de passie en ambitie van de specialist goed in kaart te brengen om vervolgens de juiste opdracht te vinden, een opdracht die aansluit.

Bart Christophe, commercieel manager bij FORTEC: “Ik ben erg blij met de komst van Bas bij FORTEC, dit vanwege een veranderende en florerende markt. VTH is een vakgebied waar specialistische ervaring nodig is. Wij kunnen daar een belangrijke bijdrage aan leveren door de inzet van onze VTH-specialisten. Ik moedig hen daarom ook aan om eens contact op te nemen met Bas en de mogelijkheden te bespreken. Bas gaat zich hier volop mee bezig houden, mede door referral recruitment en zijn drive en ambitie dragen hier sterk aan bij.”

Bas komt graag in gesprek met specialisten werkzaam zijn binnen de VTH-sector. En Bas mag zich gelijk gaan storten op het eerste vraagstuk, namelijk die van een Toezichthouder WABO. Wil je meer weten over deze functie, neem dan gerust contact op. Bas is te bereiken op 040 29 46 886 of via b.vandael@fortec.nl.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.