FORTEC verwelkomt HR-adviseur Carly van Vroenhoven

Carly van Vroenhoven welkomCarly is gestart als HR-adviseur voor FORTEC. Welkom Carly!Een centrale rol bij diverse HR-projecten

Carly gaat zich bezig houden met het optimaliseren van de huidige HR-cyclus, het onboarding programma en het binden en boeien van collega’s. “ Er liggen veel HR-projecten waar ik direct mee aan de slag kan. Daarnaast wil ik de zichtbaarheid van het HR-team vergroten binnen de organisatie”, aldus Carly. Persoonlijke aandacht is een van de kernwaarden van FORTEC. “Ook dit wordt een centraal thema voor mij. Ik wil de binding met met de specialisten vergroten en samen aan ontwikkelpunten werken.” Daarnaast fungeert Carly als gesprekspartner voor de projectmanagers waarbij zij een adviserende en coachende rol heeft.

FORTEC biedt Carly de uitdaging waar zij naar op zoek is

Tijdens mijn gesprekken met Bart en Loes werd direct duidelijk dat FORTEC mij genoeg uitdaging kan bieden waardoor ik mijzelf kan blijven ontwikkelen. De HR-projecten zijn divers en uitdagend waardoor ik mijn ervaring die ik heb opgedaan bij o.a. Smartwares Group en MAG45 als HR Business Partner kan inzetten voor FORTEC.

Een centrale én adviserende rol binnen FORTEC

“Ik ben enthousiast en met mijn brede ervaring kan ik iedereen voorzien van HR-advies. Graag wil ik de organisatie en al mijn collega’s beter leren kennen waardoor ik onderdeel word van het team. Dit ga ik doen door kennismakingsgesprekken, aan te sluiten bij meetings en inzicht te krijgen in de verschillende vakgebieden van FORTEC. Uiteindelijk wil ik toegankelijk zijn voor al mijn collega’s en een adviserende rol gaan vervullen bij HR-vraagstukken. Ik kijk er naar uit om met iedereen kennis te maken en de organisatie beter te leren kennen.”

Wij wensen Carly veel succes in haar nieuwe rol! Wil jij ook kennis maken met Carly? Neem dan contact op via 06-11298580 of c.vanvroenhoven@fortec.nl.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.