FORTEC verwelkomt Nicole van Leeuwaarden als Recruiter KVM

Onlangs is Nicole van Leeuwaarden gestart als recruiter KVM bij FORTEC. In deze rol gaat Nicole zich samen met projectmanagers Willeke Broekman, Erik Veldman en Leroy Kluijtmans richten op de werving van KVM-specialisten.

Nicole van Leeuwaarden: “Ik ben erg blij te mogen starten als recruiter bij FORTEC. KVM is een interessant vakgebied dat continu in ontwikkeling is. Onze opdrachtgevers zijn daarom ook steeds vaker op zoek naar goede specialisten. Aan mij de taak om nieuwe KVM-specialisten te enthousiasmeren om voor FORTEC te komen werken, bijvoorbeeld via referral recruitment. Ik hoop de komende tijd veel te gaan leren door bij verschillende opdrachtgevers langs te gaan om te zien wat onze specialisten daar zoal doen.”

Bart Christophe, commercieel manager bij FORTEC: “We zien een groei ontstaan in de KVM-sector en met de komst van Nicole verwachten wij nog beter aan de vraag van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen. Ik verwacht dat Nicole, met haar enthousiasme, de juiste specialisten aan ons weet te binden. De toegevoegde waarde van FORTEC ligt bij de ontwikkeling van specialisten waardoor zij klaargestoomd worden voor uitdagende KVM-opdrachten bij onze opdrachtgevers.

Nicole komt graag in gesprek met specialisten die vraagstukken oplossen binnen de KVM-sector. Het eerste vraagstuk is al een feit! Ze mag zich direct gaan storten op de vraag naar een safety and health coördinator en HSEQ-coördinator. Wil jij meer over weten over deze functie, neem dan gerust contact op met Nicole, ze helpt je graag verder! Nicole is te bereiken op 06 253 57 738 of op n.vanleeuwaarden@fortec.nl.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.