FORTEC verwelkomt projectmanager KVM Jeffrey Bouwman

FORTEC - Welkom jeffrey v.2.Afgelopen week mochten wij onze nieuwe collega Jeffrey Bouwman verwelkomen bij FORTEC. Jeffrey is medeverantwoordelijk voor het projectmanagement binnen het vakgebied KVM. “Ik kijk er naar uit om specialisten en opdrachtgevers met elkaar te verbinden”, vertelt Jeffrey. 

“In mijn werk vind ik het belangrijk om de samenwerking met mijn collega’s op te kunnen zoeken om zo tot gezamenlijke successen te kunnen komen. Transparantie is voor mij erg belangrijk zowel richting opdrachtgevers, specialisten als mijn collega’s, omdat dit bijdraagt aan de efficiëntie van het proces om specialist en opdrachtgever met elkaar te verbinden."

Persoonlijke ambities 

Door zijn ervaring als account- en projectmanager binnen de arbeidsbemiddeling weet Jeffrey de behoefte van de opdrachtgever snel te herkennen. Hij weet deze behoefte door te vertalen naar concrete vraagstukken en hier de juiste specialist aan te verbinden.

“De komende weken zal ik veel op pad gaan met projectmanagers KVM Rob en Erik om het vakgebied, de opdrachtgevers en de specialisten te leren kennen. Mijn persoonlijke ambitie is om mezelf verder te ontwikkelen op het gebied van relatiebeheer en key accountmanagement, waarbij de nadruk ligt op het aangaan van langdurige relaties met onze opdrachtgevers."

Waarom FORTEC?

"Tijdens mijn eerste gesprekken met FORTEC zijn we dieper ingegaan op de visie en specialistische kennis van FORTEC. Zo is iedere projectmanager en recruiter verantwoordelijk voor een specifiek vakgebied waardoor zij de vraagstukken van de opdrachtgever inhoudelijk écht begrijpen en altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Daarnaast staat persoonlijke groei en ontwikkeling bij FORTEC centraal.  Periodiek worden ontwikkelplannen opgesteld, 100-dagen en VIP-gesprekken gevoerd. Dit in combinatie met het vertrouwde gevoel dat mijn gesprekspartners wisten te creëren hebben er toe geleid dat ik graag aan de slag wilde bij FORTEC."

"Op mijn eerste werkdag ben ik door mijn nieuwe collega’s en teamgenoten warm ontvangen, zelfs mijn werkplek was voorzien van slingers. Ontzettend attent! En dit illustreert voor mij het DNA van FORTEC wat betreft collegialiteit en teamspirit."

Wil je weten wat Jeffrey voor jou kan betekenen of wil je graag kennismaken? Neem dan contact op Jeffrey via via 06 116 34 266 of j.bouwman@fortec.nl.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.