FORTEC verwelkomt recruiter Renée Weber als recruiter bouw

Renee Weber 2019Ik ben Renée en ik ben deze week gestart als recruiter bij team bouw. Ons team begeleidt specialisten naar de volgende stap in hun carrière. Daarnaast ondersteunen wij bouwkundige opdrachtgevers met het vinden van de juiste specialisten voor een project.

Met veel enthousiasme ga ik in deze krappe arbeidsmarkt op zoek naar gedreven specialisten. Ambitie en ontwikkeling zijn van steeds groter belang bij de zoektocht naar een volgende stap in je carrière. Daarom vind ik het belangrijk om verder te kijken dan goede vakinhoudelijke kennis en vooral te focussen op de persoonlijke drijfveren en competenties van de kandidaat. Ik hoop met mijn positieve energie een bijdrage te leveren aan een gemoedelijke sfeer waarin vertrouwen en openheid centraal staan, zodat specialisten en opdrachtgevers zich thuis voelen.

Vanaf juni start ik aan het IMPACT-programma. In mijn vorige functie als accountmanager heb ik mij in een 360-graden rol ontwikkeld op het gebied van recruitment, sales en marketing. Mijn passie ligt bij het maken van een echte connectie met mensen, daarom grijp ik nu deze kans om mij via het IMPACT-programma te specialiseren als recruiter en mijn recruitmentvaardigheden verder te ontwikkelen.

Het komende jaar ga ik mijn kennis van het vakgebied bouw verder verbreden en mij verdiepen in de persoon achter het cv. Daarnaast ga ik mij focussen op mijn persoonlijk ontwikkelpunten, waaronder gesprekstechnieken om een betere gesprekspartner te zijn en het schrijven van sterke (wervende-)teksten.

Het IMPACT-programma heeft nog ruimte voor fris commercieel talent. Ben jij benieuwd wat het IMPACT-programma voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met onze recruitmentmanager Monique Polman via m.polman@fortec.nl of 06 278 81 447. Wil je weten hoe ik het tot nu toe ervaar, bel me dan op 06 467 15 722. 

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.