FORTEC verwelkomt Sebastiaan Houtgraaf als projectmanager KVM

Welkom Sebastiaan! Vanaf deze week start projectmanager Sebastiaan Houtgraaf als sterke aanvulling op team KVM.

Sebastiaan Houtgraaf

“Tijdens het eerste gesprek werd niet direct naar mijn CV gekeken maar werd juist gevraagd naar mijn drijfveren en waar ik mijzelf zie over 5 jaar. Dit gaf mij het gevoel dat FORTEC écht samen met mij kijkt hoe de functie vorm kan worden gegeven en hoe ik mijzelf kan ontwikkelen. Naast de sales activiteiten ga ik mij daarom ook bezighouden met werkprocessen en het begeleiden van junioren. Ik krijg er energie van als ik mijn kennis uit het vakgebied kan overbrengen en collega’s het beste uit zichzelf kan laten halen. Deze mogelijkheid krijg ik nu bij FORTEC ”, vertelt Sebastiaan.

 “Nog voordat ik hier begon werd ik uitgenodigd voor het FORTEC-zomerevent waar specialisten worden bedankt voor hun inzet. Tijdens dit event sprak ik met een aantal van hen en ik merkte dat zij zich erg betrokken voelde bij FORTEC. Zo kwam één van hen zelfs helemaal vanaf zijn project op de Afsluitdijk naar Eindhoven gereden. Dat zegt wel iets!”

"Ik ben jarenlang verantwoordelijk geweest voor de inzet van UTA-personeel bij zowel beursgenoteerde- als middelgrote aannemers in het westen en zuiden van Nederland. Hierdoor weet ik hoe belangrijk is het dat de veiligheid op bouwprojecten gewaarborgd wordt. Samen met het team van veiligheidskundigen van FORTEC wil ik het veiligheidsbewustzijn bij aannemers vergroten. Ik kijk er naar uit om de komende tijd mijn kennis van KVM verder te verbreden en daarnaast samen met mijn collega's het team verder uit te bouwen."

Wil jij graag een kop koffie drinken met Sebastiaan om te kijken wat hij voor jou kan betekenen op KVM-gebied? Neem dan contact op via 06 116 94 266.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.