FORTEC verwelkomt senior marketing specialist Manon Wijnhoven

Welkom Manon Wijnhoven 2Manon is gestart als Senior Marketeer bij FORTEC. Welkom Manon!

Manon gaat zich voornamelijk bezig houden met een aantal grote projecten, waaronder de website, de marketingstrategie en het inbedden van marketing automation. Daarnaast fungeert Manon als gesprekspartner voor de projectmanagers, waarbij zij een adviserende rol heeft op het gebied van marktbenadering, trends en ontwikkelingen in het vakgebied.

Samenwerking en verbinding

‘’Ik krijg energie van samenwerken en resultaten boeken. Ik ben iemand die oplossingsgericht is, graag meedenkt en met initiatieven komt. Naast het oppakken van strategische vraagstukken, ga ik o.a. kijken naar nieuwe marketingkanalen en -middelen die ingezet kunnen worden om specialisten met de juiste expertises te vinden en te binden. Zodat we nog beter kunnen aansluiten op de vraagstukken van opdrachtgevers’’, vertelt Manon.

Persoonlijke ontwikkeling binnen FORTEC

‘’In januari ga ik starten met het leiderschapsprogramma, waarin ik uitgedaagd wordt om te werken aan mijn eigen leiderschapsvaardigheden. Ik kijk er erg naar uit om mijzelf op dit gebied verder te ontwikkelen.’’ Daarnaast krijgt Manon, net als alle andere medewerkers, toegang tot het carrièremanagement programma. ‘’Persoonlijke ontwikkeling en groei vind ik erg belangrijk. Tof dat FORTEC dit voor haar medewerkers faciliteert.’’

Vliegende start

Op dit moment is Manon druk bezig met het bijwonen van meetings en het inlezen in de verschillende vakgebieden van FORTEC, om zo de organisatie, professionals én opdrachtgevers beter te leren kennen. ‘’Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring in te zetten voor de verdere groei en ontwikkeling van FORTEC, het aantrekken van de juiste professionals en het oplossen van (capaciteits-)vraagstukken bij onze opdrachtgevers.”

Wij wensen Manon veel succes in haar nieuwe rol! Wil jij ook kennis maken met Manon? Neem dan contact op via 040 294 6886 of m.wijnhoven@fortec.nl.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.