FORTEC verwelkomt Teun Kaanders als projectmanager bouw

Teun KaandersOnlangs startte Teun Kaanders als projectmanager bouw bij FORTEC. In deze rol gaat Teun zich samen met recruiter Monique Polman richten op de werving van bouwkundigen. Teun richt zich de komende tijd met name op specialisten die de overstap naar een ander bedrijf of andere functie willen maken. Teun Kaanders: “Ik ben erg blij dat ik bij FORTEC aan de slag kan en hen kan helpen de sector bouw nog meer te laten groeien. Ik zie veel mogelijkheden voor bouwkundigen omdat de bouwsector erg aantrekt en er steeds meer interessante capaciteitsvraagstukken ontstaan. Hierdoor komen er ook steeds meer vacatures vrij waar bouwkundigen van verschillende niveaus nodig zijn. Dit biedt veel perspectief voor onze FORTEC-specialisten!” 

Bart Christophe, commercieel manager bij FORTEC, over de nieuwe aanstelling: “Met de komst van Teun is het team bouw compleet. We kunnen hierdoor nog beter en sneller inspelen op capaciteitsvraagstukken in de bouwsector. FORTEC biedt diverse trainingen aan jonge bouwkundigen aan omdat wij het belangrijk vinden om onze specialisten te blijven ontwikkelen en hen klaar te stomen voor interessante en uitdagende bouwprojecten vanuit onze opdrachtgevers. Ik zie in Teun een enthousiaste projectmanager die onze specialisten verder op weg kan helpen in hun carrière.” 

Teun komt graag in gesprek met bouw-specialisten die met hun specialisme vraagstukken oplossen binnen de bouw. En het eerste vraagstuk is al een feit! Teun mag zich direct gaan storten op de vraag naar een projectleider afbouw. Wil jij meer over weten over deze functie, neem dan gerust contact op met Teun, hij helpt je graag verder! Teun is te bereiken op 06 465 91 994 of op t.kaanders@fortec.nl.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.