FORTEC VTH op bezoek bij specialist Ellen Bruijs

FORTEC-specialist Ellen Bruijs is als toezichthouder milieu actief bij de Omgevingsdienst Brabant-Noord in ’s-Hertogenbosch. VTH-recruiter Karlijn Swaans zocht haar op om meer te weten te komen over haar werkzaamheden. “Niet alleen voor onze projectmanagers VTH, maar ook voor mij als recruiter is het belangrijk om het vakgebied Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving van haver tot gort te kennen. Sterker nog; het is een vereiste in het kader van onze propositie “Alleen voor specialisten”, aldus Karlijn.

Ellen vertelt enthousiast over haar vak: ‘’Mijn werklocatie is iedere dag anders. Van veehouderij tot industrie en op kantoor, heel divers dus. Die afwisseling bevalt mij goed, al vraagt het wel om een efficiënte planning. Ik zorg er dan ook meestal voor dat ik een hele dag op kantoor, of een hele dag op locatie ben. Ik controleer of bedrijven werken conform wet- en regelgeving op het gebied van milieu. Niet iedereen ziet je graag op bezoek komen, maar dat maakt het werk juist uitdagend. Dat dikke pak papier op de achtergrond? Dat is het activiteitenbesluit, de leidraad van mijn werk!”

Binnenkort haalt VTH-recruiter Karlijn haar rubber laarzen uit de kast en gaat een dagje meelopen met Ellen tijdens haar werkzaamheden op locatie. Wordt vervolgd! 

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.