FORTEC werkt aan beter milieu

Vandaag is het wereldmilieudag, een dag waarop we extra stil staan bij ons milieu. Wij en onze FORTEC-specialisten komen dagelijks in actie voor het milieu. KVM-specialisten adviseren verschillende organisaties op duurzaamheid en milieu, bijvoorbeeld door de implementatie van de CO2-prestatieladder. Hiermee zorgen zij ervoor dat organisaties en overheden CO2 en kosten reduceren. FORTEC-bouwspecialisten leveren dagelijks een bijdrage aan energieneutraal (ver)bouwen. En onze VTH-specialisten bewaken de naleving van wet- en regelgeving waardoor het milieu beschermd wordt.

Ook op ons kantoor zijn we bewust van het milieu en passen we energiebesparende maatregelen toe, zo hebben we bijvoorbeeld:

  • Een VRV-systeem aangebracht voor het koelen en verwarmen van het gebouw met een COP van 4,812.
  • De CO2-uitstoot is met minstens 15% verminderd.
  • De luchtbehandelingsinstallatie is voorzien van een hoogrendement warmteterugwinning en vochtuitwisseling.
  • De LBK is voorzien van gelijkstroommotoren en toerenregeling, waardoor het elektrisch verbruik van de WTW vermindert. De WTW-unit is volgens Eurovent gecertificeerd onder klasse A+.
  • Het volledige pand is voorzien van HR-glas.
  • Wat betreft verlichting is de nieuwste LED-technologie toegepast.
  • Alle installaties voldoen aan de geldende eisen die Rijksdienst voor Ondernemend Nederland stelt aan energie-efficiënte en duurzame installaties. 
Wereldmilieudag

Wij zijn trots op onze specialisten, omdat zij dagelijks actie ondernemen om het milieu schoner te maken en te beschermen. Zij maken het verschil!

Lees hier hoe FORTEC-specialist Ruurd Phillipson het meest duurzame gebouw bij Radboud Universiteit Nijmegen realiseert.

Draag jouw steentje bij aan het milieu, en denk bijvoorbeeld extra na bij dat ene printje of laat met mooi weer de auto een keertje staan!

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.