FORTEC wint aanbesteding Omgevingsdienst Rivierenland

FORTEC aanbesteding ODR VTH De Omgevingsdienst Rivierenland voert taken uit in het kader van Advisering, Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving op het gebied van milieu en bouwen. Zij verwachten, in lijn met de landelijke prognose, een verdere toename van de capaciteitsbehoefte. De Omgevingsdienst Rivierenland heeft daarom een openbare aanbesteding uitgeschreven voor de inhuur van tijdelijk personeel binnen het vakgebied VTH.

FORTEC heeft op de percelen advies bodem, toezicht milieu, vergunningverlening milieu, toezicht bouw, vergunningverlening bouw en juridisch advies ingeschreven en deze alle zes gegund gekregen. Dit betekent dat FORTEC de komende vier jaar nog intensiever met Omgevingsdienst Rivierenland zal samenwerken om de continuïteit van de dienstverlening aan haar klanten te waarborgen.

Gunning voelt als waardering en bevestiging voor team VTH
FORTEC aanbesteding ODR VTH bart Rond“We zijn natuurlijk trots op het gegund krijgen van de aanbesteding. Het bevestigt dat we de juiste stappen maken. We hebben de laatste jaren ontzettend hard gewerkt om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de wensen van onze VTH-opdrachtgevers en daar krijgen we via deze samenwerking de waardering voor”, vertelt Bart Christophe, algemeen manager van FORTEC. “De kwaliteit van ons personeelsmanagement, waarborg voor levering van gekwalificeerde professionals en de wijze waarop FORTEC inspeelt op perceel gebonden ontwikkelingen telde voor 70% mee in de gunning, dit zie ik als een groot compliment.”

FORTEC werkt constant aan de uitbreiding van expertise binnen VTH. “Dat doen we door de inzet van team-coördinatoren die zorgen voor het intern delen van ervaring en kennis. Daarnaast werken we samen met een gecertificeerde instelling voor het toetsen en opleiden van onze specialisten aan de hand van de VTH-Kwaliteitscriteria 2.2.”, aldus Bart.

Samenwerking

Martin Groeneveld, afdelingshoofd Toezicht bij Omgevingsdienst Rivierenland, heeft er alle vertrouwen in dat de samenwerking op een goede manier voortgezet gaat worden. “Mijn coördinatoren en ik zijn positief gestemd. FORTEC levert kwaliteit, zowel aan ons als hun specialisten, en is in staat ons te ontzorgen bij onze capaciteitsuitdagingen. We kijken uit naar een verdere samenwerking en de toekomst!”.

Gelderland en Brabant

Afgelopen maand tekenden Kees Zondag, voorzitter dagelijks bestuur ODR en Bart de raamcontracten op het gemeentehuis van Zaltbommel. Dit kon natuurlijk niet zonder een stukje Brabant mee te nemen naar Gelderland. Hoe? “Door te trakteren op echte Brabantse worstenbroodjes”, aldus Bart.

Ben jij een (senior) vergunningverlener bouw? Bekijk dan openstaande vacatures hier.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.