FORTEC zet wensen van specialisten centraal

Een nieuwe baan vinden die echt bij je past, dat doe je niet in één dag. Het is belangrijk om goed na te denken over wat je mist in je huidige baan, wat je ambities zijn en of je de ruimte krijgt om dit waar te maken bij jouw huidige werkgever. Willeke Broekman, recruiter KVM bij FORTEC, spreekt dagelijks specialisten die zowel actief als latent op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.
"Ik merk dat veel specialisten die ik spreek persoonlijke ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden en verantwoordelijkheden belangrijk vinden. FORTEC dreamjobspeelt hier op een unieke manier op in. Wij doen meer dan het beoordelen van jouw cv op basis van harde criteria, het voeren van een gesprek en vervolgens deze te koppelen aan een bijpassende vacature. Wij gaan uit van jouw persoonlijkheid, competenties, kracht en wensen. Op basis daarvan gaan we op zoek naar een passende opdrachtgever. Kortom; wij vinden jou belangrijk. Dankzij de vakinhoudelijke achtergrond van onze accountmanagers kunnen wij de juiste vertaalslag maken die jij nodig hebt bij het vinden van een passende uitdaging." 

Onlangs is er een veiligheidskundige specialist gestart. Hij kwam op gesprek bij FORTEC omdat hij onvoldoende uitdaging had binnen zijn huidige werk. We hadden geen passende openstaande vacature maar aan de hand van zijn wensen en persoonlijkheid hebben we een kennismakingsgesprek gearrangeerd met een gerenommeerd bouwbedrijf. Sinds kort is hij daar via FORTEC gestart als veiligheidskundige.

Benieuwd wat FORTEC voor jou kan betekenen? We staan je natuurlijk graag te woord. Neem daarvoor contact op met Willeke Broekman via 040 – 29 46 886 of w.broekman@fortec.nl.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.