Frank van den Langenberg, coördinator team asbest bij FORTEC

FORTEC-specialist Frank van den Langenberg is sinds januari van dit jaar coördinator van het FORTEC asbestteam, bestaande uit toezichthouders en administratief toezichthouders, die actief zijn bij omgevingsdiensten in het hele land. FORTEC-specialisten kunnen bij hem terecht om te sparren over complexe asbestzaken of wijzigingen in de wetgeving.

Teamontwikkeling
“Omdat mijn asbestcollega’s, de asbestspecialisten van FORTEC, actief zijn in verschillende rollen bij verschillende omgevingsdiensten kunnen we veel van elkaar leren. Asbestkennis is er ruimschoots aanwezig, maar door ervaringen uit te wisselen kunnen we nog effectiever en efficiënter te werk gaan”, vertelt Frank. “We komen bij elkaar om casussen uit de praktijk en nieuwe ontwikkelingen te bespreken. Ik inventariseer ook welke behoefte er is aan verdiepende opleidingen aan de hand van de kwaliteitscriteria VTH 2.1, en welke vakinhoudelijke events interessant zijn”.

Frank spreekt “de taal”
Frank van den LangenbergSamen met de projectmanagers: Rena, Björn en Marvin voert Frank ook sollicitatiegesprekken met toekomstige collega’s voor het asbestteam. “Door mijn praktijkervaring met werken in een bestuurlijke omgeving en met mijn kennis van asbest kunnen we inhoudelijk meteen de diepte ingaan. De projectmanagers kunnen zich daardoor focussen op de competenties en drijfveren van de specialist” een ideale combinatie aldus Frank.

Werken bij FORTEC
“De cultuur van FORTEC spreekt mij aan. Iedereen is betrokken, gedreven met zijn vak bezig en de sfeer is ontspannen. Tijdens mijn opdrachten kan ik altijd op de steun van FORTEC rekenen. Zij komen gemaakte afspraken na en ik kan altijd terecht voor ondersteuning op organisatorisch gebied, opleiding en uitvoeringstaken, maar ook voor persoonlijke gesprekken.” 

Benieuwd welke mogelijkheden FORTEC voor jou heeft? Neem dan contact op met Frank, via 06 156 95 816.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.