Goed loopbaanadvies door inzicht in wensen, drijfveren en ambities

Als je een nieuwe baan zoekt, dan wil je samenwerken met een organisatie die begrijpt wat jij belangrijk vindt. Bij FORTEC staat jouw belang voorop. Wij spreken jouw vakinhoudelijke taal en kennen de bouwkundige markt door en door, waardoor we je in contact kunnen brengen met bedrijven die aansluiten bij jouw wensen, drijfveren en ambities.

Het komt regelmatig voor dat het loopbaanadvies van FORTEC mogelijkheden biedt waaraan je zelf misschien niet denkt. Je kunt nu eenmaal niet alle werkgevers kennen. Een goed voorbeeld hiervan is FORTEC-specialist Imre van Deutekom die sinds juni dit jaar als junior projectleider aan de slag is bij Willy Naessens Industriebouw.

FORTEC-specialist Imre van DeutekomMonique Polman, recruiter bouw & infra van FORTEC, kent Imre al sinds 2015 toen hij te maken kreeg met een faillissement van zijn toenmalig werkgever. Op dat moment konden we geen passende oplossing bieden, maar we zijn wel in contact gebleven. Toen Monique in april 2017 hoorde dat Imre zich weer aan het oriënteren was op de arbeidsmarkt, plande zij direct een hernieuwde kennismaking in. In 2 jaar verandert er namelijk veel. Niet alleen de ervaring is uitgebreid, maar er kunnen ook veranderingen zijn in wensen en ambities. Bovendien is de arbeidsmarkt ook voortdurend in ontwikkeling.

Tijdens een gesprek met Imre zijn de drijfveren, wensen en ambities dan ook uitgebreid aan bod gekomen. Hij wilde graag aan de slag gaan bij een bedrijf waar hij de ruimte krijgt om zichzelf te ontwikkelen, door samen te werken met ervaren mensen. Zijn ambitie is om binnen een paar jaar als zelfstandig projectleider mooie turnkey-bouwprojecten te realiseren.

FORTEC heeft deze en andere besproken zaken gecombineerd om Imre een passend advies te geven. Een opdrachtgever van FORTEC die goed bij het advies paste, was Willy Naessens. Imre was op dat moment nog niet bekend met deze aannemer, maar volgde het advies op en ging het kennismakingsgesprek aan. Met succes, want beide partijen waren direct enthousiast om de samenwerking aan te gaan. Als Imre terugkijkt op dit proces zegt hij: “Tijdens het gesprek bleek dat FORTEC goed naar me geluisterd had – iets wat ik erg belangrijk vond. Ik kwam terecht bij een organisatie waarvan de activiteiten en de toekomstvisie passen bij mijn wensen en ambities. Bij Willy Naessens krijg ik de ruimte om te leren en mezelf te ontwikkelen tot volwaardig projectleider. Ik heb de verdere procedure ook als prettig ervaren. Monique hield me perfect op de hoogte van alle stappen. Door haar proactiviteit hoefde ik zelf nergens meer achteraan te gaan”. Inmiddels is Imre alweer 2 jaar aan de slag en nog altijd blij met de stap die hij mede door het advies van FORTEC heeft kunnen maken.

Wil je net als Imre een loopbaanadvies dat aansluit bij jouw wensen, drijfveren en ambities? Wij gaan graag het gesprek en de uitdaging aan om jou als bouwspecialist de beste keuze voor de volgende stap in je carrière te bieden!

Neem contact op met Monique Polman, recruitmentmanager, via 06 278 81 447 of m.polman@fortec.nl en we plannen een afspraak. Of laat hieronder je gegevens achter zodat wij contact met je kunnen opnemen op een moment dat het jou uitkomt. Bekijk ook eens de openstaande vacatures.

Neem contact met me op

  • Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.
  • Bladeren
Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.