Groen licht voor Buitenring Parkstad Limburg

De Raad van State heeft groen licht gegeven voor Buitenring Parkstad Limburg. Dat betekent dat definitief met de aanleg van de weg kan worden begonnen.

Raad van State: “Het provinciale inpassingsplan ‘Buitenring Parkstad Limburg 2012′ dat de aanleg van een nieuwe provinciale weg in de regio Parkstad mogelijk maakt, is bijna volledig in stand gelaten. Dat betekent dat definitief met de aanleg van de provinciale weg kan worden begonnen. Dit blijkt uit een uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State van vandaag (11 maart 2015). Tegen het inpassingsplan waren achttien bezwaarmakers in beroep gekomen, waaronder de Natuurmonumenten en de Stichting Stop Buitenring. Tegen de uitspraak is geen hoger beroep meer mogelijk.” Klik hier voor het volledige persbericht van de Raad van State.

FORTEC-specialisten Ronald Karssen en Sjak Ruijten zijn binnen het project verantwoordelijk als respectievelijk coördinator vergunningen en KAM-specialist. FORTEC feliciteerde de specialisten met een taart zodat het met de collega’s ter plaatse gevierd kan worden.

 

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.