Het FORTEC asbestteam ondersteunt de Regionale Uitvoeringsdienst Zeeland

RUD zeelandMet ingang van 1 juli 2019 gaat de Regionale Uitvoeringsdienst Zeeland de asbesttaken uitvoeren als onderdeel van het basistakenpakket. FORTEC-specialist Bob Schmitz ondersteunt de RUD Zeeland daarbij als coördinator asbest. Hij zal (mede)verantwoordelijk zijn voor het opstellen van het processchema en de uitvoering hiervan.

Bob heeft de afgelopen 2,5 jaar de Regionale Uitvoeringsdienst Zuid-Limburg ondersteund bij de opstartfase van het uitvoeren van de asbesttaken. Hij gaat met de opgedane (praktijk)kennis en ervaring als ‘meewerkend voorman’ de lijnen uitzetten en de medewerkers van de RUD Zeeland ondersteunen en coachen.

Asbest praktijkdag
Op de landelijke asbest praktijkdag sprak Frank van den Langenberg, coördinator van het FORTEC asbest team, met de RUD Zeeland. Dat eerste contact kreeg een vervolg op 7 juni, waarbij de behoefte aan een ervaren coördinator duidelijk werd.

Björn Borrenbergs, projectmanager VTH: ‘’Ik ben verheugd dat we de RUD Zeeland zo snel ondersteuning kunnen bieden, door de inzet van het FORTEC asbestteam. Bob is gezien zijn achtergrond een waardevolle aanvulling op het bestaande team. Ik wens Bob en de RUD Zeeland heel veel succes toe en ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking!’’

RUD Zeeland

FORTEC asbestteam
Bent u benieuwd wat FORTEC voor uw asbestteam kan betekenen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met Björn Borrenbergs, projectmanager VTH en coördinator Frank van den Langenberg. Neem contact op met Björn via b.borrenbergs@fortec.nl of 06 213 70 388.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.