Het FORTEC IMPACT-programma 2019 is van start

De tweede groep IMPACT’ers is gestart! Commercieel talent Joyce Renting gaat IMPACT maken als recruiter VTH en Renée Weber als recruiter bouw. Bas van Dael is klaar voor de volgende stap in zijn carrière en is 1 juli gestart in zijn nieuwe rol als projectmanager VTH.

IMPACT 2019

Doelgericht werken in teamverband
We verwelkomen Joyce Renting als recruiter VTH bij FORTEC. In deze rol is zij medeverantwoordelijk voor het uitbreiden van het VTH-team met nieuwe specialisten en opdrachtgevers.

Joyce: “Bij FORTEC staat de mens centraal en dat spreekt mij enorm aan. Ik kijk ernaar uit om in een team te werken en om samen de gestelde doelen te bereiken. Ik hoop veel te leren van de specialisten in ons team en kijk ernaar uit om met mensen te spreken met passie voor het vak VTH.”

Recruiter met focus op persoonlijke drijfveren en competenties van de kandidaat
Vorige maand verwelkomde FORTEC Renée Weber als recruiter bouw.

Renée:“Ik ben klaar om te focussen op mijn persoonlijke ontwikkelpunten, waaronder het verder ontwikkelen van mijn gesprekstechniek en het schrijven van sterke (wervende)-teksten.”

Lees hier hoe zij bouw-specialisten begeleidt naar de volgende stap in hun carrière.

Van recruiter naar accountmanager
Vorig jaar is Bas van Dael begonnen in de rol van recruiter VTH bij FORTEC. In deze rol was Bas verantwoordelijk voor het uitbreiden van het VTH-team met nieuwe specialisten. Bas ambieerde een functie als accountmanager VTH en staptte op 1 juli in deze rol. Daarmee maakt hij een start met het IMPACT-programma voor accountmanagers.

“Ik kijk terug op een geweldig jaar waarin ik mezelf op zowel persoonlijk als vakinhoudelijk vlak enorm heb mogen ontwikkelen. Door de vele gesprekken met specialisten weet ik wat er speelt in het vakgebied VTH. Het is een interessante sector vol met ontwikkelingen. FORTEC geeft mij de kans mezelf te blijven ontwikkelen en begeleid me hierin. Ik heb daarom erg veel zin in mijn nieuwe rol!” aldus Bas.

IMPACT-ontwikkelprogramma
FORTEC geeft nieuw talent de kans om zichzelf in korte tijd te ontwikkelen tot succesvol accountmanager of recruiter. Hiervoor hebben we een speciaal programma ingericht: het IMPACT-ontwikkelprogramma. Nieuw talent binnen de FORTEC-organisatie helpen we groeien naar functie-volwassenheid om zodoende direct impact te maken. Dit doen we door het bieden van gerichte trainingen en on-the-jobcoaching. Het is een mix van persoonlijke, recruitment- en commerciële adviesvaardigheden. We maken daarnaast extra ruimte voor specifieke eigen ontwikkelbehoeften. 

Welke IMPACT ga jij maken?
Wil jij ook werken aan je persoonlijke leerdoelen in een snelgroeiende organisatie? Lees meer over het IMPACT-programma via werkenbij.fortec.nl/impact of neem contact op met Bart Christophe via b.christophe@fortec.nl of 06 517 96 304.

Benieuwd naar je collega’s?
In 2018 is de eerste groep IMPACT-ers gestart. Je kunt hun ervaringen en belevenissen lezen door op onderstaande foto's te klikken.

Willeke: IMPACT- coördinatorErik:  IMPACT- coachTeun: IMPACTer 2018 bouwMarvin: IMPACTer VTHRob: IMPACTer KVMShereen: IMPACTer bouw

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.