Het FORTEC Traineeship 2021 gaat van start!

De behoefte aan talentvolle medewerkers is altijd groot. Als organisatie moet je de juiste mensen binnen zien te halen, ze de gewenste ontwikkeling bieden én constant zorgen dat je relevant voor ze blijft. FORTEC start daarom op 1 oktober met het Traineeship voor recruiters en accountmanagers.

Doel van het Traineeship
Het doel van het Traineeship voor jou is om binnen zes maanden ingewerkt en opgeleid te worden tot volwaardig junior recruiter of accountmanager. Na deze periode ben je volledig klaar om zelfstandig aan de slag te gaan met jouw eigen portefeuille aan kandidaten en klanten. Tijdens het traineeship ga jij met de volgende thema's aan de slag:

• Jouw persoonlijke ontwikkeling
• Recruitment en sales trainingen door een externe trainer
• Coaching-on-the-job met jouw persoonlijke buddy

“Met de juiste persoonlijke aandacht gaan wij samen de beste KVM-specialisten enthousiasmeren voor FORTEC!” Aldus recruiter Cleo van Os van team KVM.

De ideale Trainee
De doelgroep voor dit Traineeship is duidelijk wat ons betreft. Jij vindt het belangrijk om direct een bijdrage te kunnen leveren en daarvoor ook gewaardeerd worden. Dat betekent dat jij het prettig moet vinden om korte, praktische trainingen te krijgen die je direct in de praktijk kunt toepassen. Wij geven jou direct feedback en coaching-on-the job om succesvol te worden.

Enthousiaste collega’s
Als Trainee kom je terecht in één van de gespecialiseerde teams. Dit zijn KVM (Kwaliteit, veiligheid en milieu) en VTH (Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving). Jouw enthousiaste collega’s in deze teams zorgen voor een warm welkom, leren jou alle ins en outs van het vakgebied en nemen de nodige gezelligheid met zich mee. Want hé… FUN is ook een groot onderdeel binnen onze organisatie! We hebben niet voor niets ons eigen café.

“Wil jij een succesvolle accountmanager worden en snel resultaten boeken? Dan gaan wij daar samen voor zorgen”. Aldus accountmanager Björn Borrenbergs van team VTH.

Kom jij IMPACT maken als onze nieuwe collega?
Lees hier meer over het Traineeship of neem contact op met Monique Polman via m.polman@fortec.nl, mobiel 06 278 81 447 of start direct een chat via Whatsapp:

 

 


Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.