“Het onderscheidende imago van FORTEC, dat spreekt mij het meeste aan”

Boudewijn is FORTEC-specialist en gespecialiseerd binnen het vakgebied bodem. Hij heeft veel ervaring binnen dit vakgebied en vanuit zijn interesse en ervaring heeft hij hier naar eigen zeggen een passie voor ontwikkeld. “Toen FORTEC mij benaderde voor de functie van bodemadviseur was ik direct enthousiast! FORTEC heeft een heel eigen onderscheidend imago en dat spreekt mij aan.” Dat was dan ook, naast de bekende opdrachtgever en het specialistische vak, voor Boudewijn doorslaggevend om via FORTEC de vervolgstap in zijn carrière te maken.

“Naast het onderscheidende imago, is FORTEC vanaf de start van het project betrokken en oprecht nieuwsgierig geweest over het verloop.” Onze projectmanagers komen dan ook met regelmaat bij de specialisten op locatie langs, om te zien wat er gerealiseerd wordt. 

Boudewijn LacroixBoudewijn doet in zijn werk niets liever dan een bijdrage leveren aan het plezier van anderen. Wat is de link naar bodemadviseur? “Ik bekijk de status van de bodem qua verontreiniging. Is de bodem geschikt voor het gebruik, van bijvoorbeeld een horeca gelegenheid? Nadat ik dit in kaart heb gebracht geef ik hier advies over. Of het nu gaat om een nieuwe woning, winkels of horecazaken, deze eindbestemmingen dragen bij aan het plezier van mensen.”

Momenteel werkt hij aan een groot project in gemeente Tilburg. “Tilburg is een oude textielstad, waarbij veel verontreiniging in de bodem terecht is gekomen. Vanuit mijn advies laat ik onderzoek uitvoeren en waar nodig laat ik stukken saneren.” 

Lijkt het jou een uitdaging om net als Boudewijn aan de slag te gaan als adviseur bodem? Of ben je benieuwd wat FORTEC voor jou kan betekenen? Bekijk dan hier de vacature van toezichthouder bodem of neem contact op via 040 29 46 886, FORTEC staat jou graag te woord!

 

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.