HSE-coördinator Jos van Kuijck ondersteunt KAM-afdelingen op verschillende projecten

FORTEC KVM biedt oplossingen bij vraagstukken binnen het vakgebied kwaliteit, veiligheid en milieu, door de inzet van specialisten. FORTEC-specialist Jos van Kuijck is HSE-coördinator en ondersteunt de KAM-afdeling op verschillende projecten. “Hoofdzakelijk het project Blankenburgverbinding en ook de Rijnlandroute en de nieuwe sluis in Terneuzen vallen onder mijn werkterrein.”

Inhoudelijk houdt Jos zich voornamelijk bezig met het opstellen van VGW-plannen, het uitvoeren van inspecties, het opstellen en verzorgen van toolboxen en het borgen van de opvolging. “Het werk op verschillende projecten zorgt voor veel variatie en bevalt mij erg goed. Niet alleen de afwisseling van de verschillende locaties maar ook de diversiteit aan werkzaamheden. Naast de taken op de verschillende projecten voeren we ook wekelijks inspecties uit op andere projecten, zoals de baggerwerkzaamheden op verschillende locaties in België.”

Zoek jij een uitdagende functie, met veel afwisseling binnen het vakgebied kwaliteit, veiligheid of milieu? Nicole van Leeuwaarden gaat graag met jou het gesprek aan om invulling te geven aan jouw ambities.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.