"Iedere oplevering van een bouwproject is een feestmomentje!" Aldus FORTEC-specialst Theo Wijen

Wat is er nu leuker dan de officiële oplevering van bouwprojecten die jij gecoördineerd hebt? Voor FORTEC-specialist Theo Wijen is iedere oplevering een feestmomentje. “Ik probeer bij iedere oplevering een kijkje te nemen. Het geeft altijd een goed gevoel als een woning tijdig en binnen het gestelde budget en naar tevredenheid wordt opgeleverd aan de opdrachtgevers!”

Van Zuid-Limburg tot aan Bergen op Zoom leidt Theo verschillende woningbouwprojecten. Hij zorgt dat alles tijdig klaar staat voordat de bouw kan beginnen. Belangrijk is dat iedere bouw goed, volgens planning en binnen budget verloopt. “Denk hierbij aan de inkoop van materialen, aansturen van werkvoorbereiders, planning en niet te vergeten het bewaken van het budget. Af en toe komt er ook een stukje kopers begeleiding bij kijken.” Ofwel een hele diverse functie. Theo Wijen

Deze diversiteit is dan ook wat Theo het meeste aanspreekt. “Je hebt met veel partijen te maken en daardoor ook veel contact, dat maakt het ook direct uitdagend. Zo was er onlangs de discussie omtrent breedplaatvloeren, waardoor deze niet tijdig geleverd konden worden. Daarnaast heerst er krapte op de arbeidsmarkt in de bouw. Zomaar enkele voorbeelden die een project gigantisch kunnen vertragen. De kunst is dan om de woningen met zo min mogelijk vertraging op te leveren.”

Wil jij net als Theo jouw organisatie- en plantalent inzetten voor onze opdrachtgever? Bekijk hier de vacature van junior projectleider. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique Polman via m.polman@fortec.nl of 06 278 81 447.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.