"Ik voelde meteen een klik"

"Ik voelde meteen een klik".

Steven Das studeerde bouwkunde aan de Avans Hogeschool. Via FORTEC ging hij aan de slag bij Tebodin als Discipline Engineer Civil and Architectural


Steven DasVeelzijdig en uitdagend

De afdeling Civil Structural & Architectural van Tebodin heeft projecten in technische, voedsel- en farmaceutische industrie in de regio Midden- en Oost-Brabant. Steven houdt zich bezig met 2D-, 3D- en 4D-ontwerpen voor beton- en staalconstructies en bouwkundige ontwerpen voor fabrieksbouw en industriële projecten.

“Tebodin sprak mij aan vanwege de uitdaging en de zekerheid voor de toekomst. Er zijn veel dingen aan dit bedrijf die me aanspreken”. Zo merkte Steven tijdens zijn afstudeerstage al dat hij interesse heeft voor duurzaamheid. Hij vertelde dit aan zijn afdelingshoofd en werd uitgenodigd deel te nemen aan de Sustainable Expert Group Buildings. Deze groep houdt zich bezig met duurzaamheid in de bouw. Steven vindt het leuk dat hij met zo veel verschillende afdelingen samenwerkt, zoals de afdeling bouw- en milieuvergunningen. Iets wat niet veel voorkomt in zijn vakgebied. Daarnaast geeft hij intern cursussen voor het tekenprogramma ‘Revit Architecture’. Dit alles maakt zijn baan tot een uitdagende, afwisselende functie, die hij dankt aan FORTEC.

Ondersteuning waar nodig
Steven kwam via zijn LinkedIn-profiel in contact met Dirk van Zetten, projectmanager bij FORTEC. FORTEC zag direct de mogelijkheden en stelde twee vacatures voor. Steven is erg tevreden over de samenwerking met FORTEC. “Vanaf moment één voelde ik een klik”, zoals hij zelf zegt, “ik vind het fijn dat je veel vrijheid krijgt bij FORTEC. Hierdoor heb je niet het gevoel dat je wordt gecontroleerd. Echter, wanneer je hulp nodig hebt zijn ze er meteen voor je”. De band met FORTEC is zo goed dat ook buiten werktijden wel eens afgesproken wordt om wat te gaan drinken.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.