Is KVM ook jouw specialisme?

Het gaat goed met FORTEC. Zo goed dat ons salesteam dringend toe is aan uitbreiding met een aantal ondernemende commerciële accountmanagers. Dit geldt ook voor het vakgebied Kwaliteit, Veiligheid en Milieu (KVM). De groeiende vraag in de markt, op het gebied van KVM, vraagt om specialistische kennis. Momenteel bestaat dit team uit Erik Veldman en Leroy Kluijtmans. Zij vormen ruim 2,5 jaar het KVM-team.

Wat maakt het werken bij FORTEC uitdagend? Erik en Leroy lichten dit toe. 

Een accountmanager bij FORTEC heeft een afwisselende functie binnen een specifiek vakgebied. “Ik kom bij veel verschillende organisaties, waar ik een dagdeel meeloop met onze KVM-specialist(en), om te ervaren en zien hoe zij KVM inzetten. Dit zorgt er voor dat ik binnen dit vakgebied up-to-date blijf”, zegt Leroy. Erik haakt hier op in: “De dynamiek zorgt voor een afwisselende dag. Het ene moment zit ik in een vakgroep-bespreking waar de laatste ontwikkelingen op het gebied van KVM worden besproken. Vervolgens voer ik een sollicitatiegesprek met een QHSE-specialist. Welke vakinhoudelijke kennis heeft hij en wat maakt hem nou specialist in zijn vak? Doordat ik up-to-date ben wat er binnen het vakgebied KVM speelt en het vakinhoudelijke gesprek, weet ik of de betreffende specialist geschikt is voor de functie”.

Binnen FORTEC hangt een positieve en ondernemende sfeer. FORTEC is een platte organisatie, waar de lijntjes kort zijn. “We krijgen veel ruimte om initiatief te nemen en worden vrijgelaten om mee te denken, om als organisatie én als team te groeien. We worden daarin gecoacht door Bart Christophe, commercieel manager FORTEC. Ook krijgen we sales trainingen van een extern bureau, wat ons helpt om op commercieel én persoonlijk vlak te groeien”, aldus Leroy Kluijtmans.

“Hard werken, echt als team fungeren en elkaar challengen, dat zijn aspecten waar we een kick van krijgen. Natuurlijk is hierbij ook tijd voor een lolletje en hiermee is de sfeer goed binnen de organisatie. De combinatie van hard werken en plezier in je werk hebben, zijn belangrijke aspecten”, aldus Erik Veldman.

Is dit de taal die jou aanspreekt en wil jij dit team versterken? Dan is team KVM iets voor jou!

Wij zoeken een ambitieuze, ondernemende collega die zowel mens- als resultaatgericht is. Het specialisme van FORTEC weet jij goed in te zetten, in de groeiende vraag in de markt.

Voor de vacature, kijk op: http://www.alleenvoorspecialisten.nl/commercieel-accountmanager-kvm/

Wil je eerst meer weten over FORTEC of de vacature? Bel dan met Erik of Leroy, zij vertellen je graag meer!

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.