KAM-managers discussiëren in het FORTEC-café

In het FORTEC-café discussieerden KAM-managers van verschillende bedrijven en uit verschillende branches over diverse thema's op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Thema's die aan bod kwamen:

 1

 

Organisaties die samenwerken in een groot project hebben vaak een eigen KAM-beleid. Is het mogelijk om gezamenlijk op te trekken en zo ja: hoe?

   

 2


Er zijn verschillende cultuurprogramma’s en verschillende manieren om de cultuur in de organisatie te creëren. Hoe implementeer je dit, zodat KAM echt onderdeel wordt van de dagelijkse praktijk?

   
 3

KAM-adviseurs zijn zeer gespecialiseerd. Hoe maken we het mogelijk dat een integraal advies gegeven kan worden?

   
 4

Draait het primaire proces om certificering en aantoonbaarheidsplicht op het gebied van KAM of om toepassing van de normen?


Deze thema's gaven meer dan genoeg aanleiding om een avondvullende discussie op gang te brengen. Er zal dan ook zeker een vervolg worden gegeven aan deze avond.  Bedankt Frank Faber (KWS), Hans Peek (Marel Stork Poultry Processing), Bert Van Campenhout (Deme Marine Infra), Jos Villevoye (Strukton Civiel Projecten), Justus Steenbeek (Van Gelder), Kommer den Uil (BAM Infra Nederland), Martin Schotman (Heijmans), Sjef van den Tillaart (Marel Stork Poultry Processing), Victor Ramon (BAM Infra) en Walter van de Reep (Boskalis) voor jullie bijdrage.

Door het organiseren van deze KAM-discussie weten de projectmanagers en recruiter van FORTEC KVM nog meer over de actuele ontwikkelingen op het gebied van KAM - ook op strategisch niveau, zodat we nog beter de juiste specialisten kunnen inzetten.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.