KVM-specialisten discussiëren tijdens FORTEC-KVM-event

HEBBEN WE NOG WEL EEN VEILIGHEIDSMANAGEMENTSYSTEEM NODIG?

Dit is een van de vragen die aan bod kwam tijdens het FORTEC KVM-event. In het auditorium van FORTEC kwamen KVM-specialisten uit heel Nederland bij elkaar om te discussiëren over verschillende thema’s die momenteel spelen binnen het vakgebied.

Kommer de Uil, hoofd KAM van BAM infra gaf als gastspreker zijn visie op KAM. BAM is met 23.000 medewerkers het nummer 5 bouwbedrijf van Europa. FORTEC en BAM werken al jaren samen bij het werven van KAM-specialisten: ‘Een KAM-specialist is iemand die breder inzetbaar is dan bijvoorbeeld sec een veiligheidskundige. Meestal hebben wij de voorkeur in de KAM-specialist aangezien we deze breder in kunnen zetten. FORTEC ondersteunt ons hierin, leggen onze visie naast die van de specialist en zo kom je tot een goede teamsamenstelling. Zet mensen in op hun passie.’

Tijdens het FORTEC-KVM-event ontstond een levendige discussie over de visie op de toekomst. De specialisten waren het erover eens dat veiligheidsbewustzijn het belangrijkste is. Om dit voor elkaar te krijgen is het van belang dat iedereen betrokken wordt om een cultuurverandering teweeg te brengen. Stel je kwetsbaar op, stel vragen en evalueer. Niet alleen binnen de organisatie, maar ook klanten en leveranciers.

Ook na de officiële bijeenkomst, tijdens de borrel werd nog stevig over dit onderwerp gediscussieerd.

Persoonlijke ontwikkeling
Bij FORTEC staat de ontwikkeling van onze specialisten centraal. Daarom organiseren wij regelmatig vakinhoudelijke evenementen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, arbo en milieu. Benieuwd welke mogelijkheden FORTEC voor jou als KVM-specialist heeft? We komen graag met jou in contact. Neem contact op met Shereen van den Boogaard via s.vandenboogaard@fortec.nl of 06 253 57 738. 

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.