Loopbaanevent Rijkswaterstaat in samenwerking met FORTEC

Rijkswaterstaat organiseerde onlangs een loopbaanevent om zijn medewerkers uit te dagen, stimuleren en een beeld te geven van de mogelijkheden die er zijn op de arbeidsmarkt. Zij worden uitgenodigd na te denken over hun carrière en hier actief aan te werken en een volgende stap te zetten.

FORTEC ondersteunt de medewerkers van Rijkswaterstaat die ambities hebben om deze waar te maken. Als partner bij het oplossen van capaciteitsvraagstukken in de vakgebieden bouw en infra, veiligheid en ruimtelijke ontwikkeling kennen we de markt door en door en hebben we de juiste connecties om nieuwe uitdagingen te bieden. Samen met Rijkswaterstaat en zijn medewerkers gaan wij deze uitdaging graag aan!

FORTEC presenteerde zich dan ook tijdens het loopbaanevent van Rijkswaterstaat in Eindhoven. Dankzij de grote interesse in onze dienstverlening zijn er veel nieuwe contacten gelegd. We verwachten veel van deze contacten om te zetten naar samenwerking en hen te kunnen ondersteunen bij de volgende stap in hun carrière.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.