Monique Hautvast specialist

FORTEC projectmanager KVM Monique HautvastHet FORTEC KVM-team is uitgebreid met Monique Hautvast. Door haar jarenlange werkervaring als MVK en HVK op projecten in de industrie, farmacie en petrochemie spreekt zij de taal van de specialist, begrijpt zij als geen ander de capaciteitsbehoefte van de opdrachtgever.

Monique heeft een brede ervaring binnen de verschillende niveaus van veiligheidsprojecten. FORTEC - structuur KVMOp het niveau van een ECPM was zij onder andere actief bij Tebodin. Ze was daar verantwoordelijk voor het opzetten van het HSE-beleid en de RI&E voor aanvang van projecten.  Maar Monique heeft ook ervaring bij aannemers. Zo begeleidde zij bij Ballast Nedam Industriebouw onder andere aannemers en onderaannemers bij het opstellen van hun HSE-plan, RI&E en TRA’s én begeleidde de veiligheidskundigen op de werkvloer.

Door deze ervaring en haar kennis spreekt Monique niet alleen de taal van een veiligheidskundige, maar weet ze ook als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste veiligheidskundige in te zetten. Zij is in staat de wensen van de opdrachtgevers en specialisten op elkaar af te stemmen.

Door haar overstap naar FORTEC kunnen meer organisaties profiteren van haar kennis en kunde. Dus bent u specialist op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu of op zoek naar een specialist? Neem telefonisch contact op met Monique Hautvast via 040 29 46 886 of 06 517 96 160 of stuur een e-mail naar m.hautvast@fortec.nl

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.