Niek Voorjans vast in dienst bij FORTEC infra

FORTEC-specialist Niek Voorjans tekent als medewerker engineering een vast contract bij FORTEC. Projectmanager infra Peter Matheij zocht Niek op met het contract én een fles champagne.

In oktober 2015 kwam Niek voor het eerst in aanraking met FORTEC. Hij sprak de wens uit om zijn twaalfjarige werkervaring bij Defensie in te zetten in de burgermaatschappij. Hij zocht een ingang waar hij in een technisch aansturende rol aan de slag zou kunnen gaan bij een organisatie waar je niet als nummer behandeld zou worden.

De rol werd snel gevonden bij FORTEC, waar hij ingezet word bij een netbeheerder in het Zuiden van Limburg. Hier heeft hij twee jaar lang met veel enthousiasme de rol van werkvoorbereider af- en heraansluitingen uitgevoerd. Nu de kans is gekomen om de een stap dichter bij de techniek te zetten binnen de opdrachtgever van FORTEC heeft hij recent de stap gezet naar de rol van medewerker engineering.

Niek vindt het erg interessant om kennis op te doen en nieuwe zaken aan te leren. Daar krijgt hij in zijn nieuwe rol alle kans toe. Inmiddels is Niek ook toegetreden tot de vaste kern specialisten van FORTEC met zijn vaste contract.

Wij wensen Niek ontzettend veel succes en plezier in zijn nieuwe rol!

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.