Nieuw: FORTEC ruimtelijke ontwikkeling

FORTEC breidt zijn dienstverlening uit met een nieuw vakgebied: ruimtelijke ontwikkeling. Door onze intensieve samenwerking met gemeenten en omgevingsdiensten op het gebied van vergunningverlening, toezichthouding en handhaving, kregen we steeds meer andere vragen binnen het ruimtelijk domein. Leroy Kluijtmans gaat deze afdeling opzetten en uitbouwen.

Ruimtelijk domein - ruimtelijke ontwikkeling

Leroy Kluijtmans trakteert om zijn nieuwe opdracht als projectmanager ruimtelijke ordening te vierenFORTEC werkt al jaren samen met gemeenten op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving. Door onze specialistische kennis zijn we in staat snel en effectief de juiste specialisten te leveren. Met tot gevolg dat we steeds vaker de vraag kregen om ook op andere gebieden binnen het ruimtelijk domein specialisten in te zetten. Bijvoorbeeld op het gebied van bestemmingsplannen, landschapsarchitectuur of planologie. Om aan deze vraag te kunnen voldoen gaan we ons hierin nog verder specialiseren door er een volwaardig vakgebied van te maken.

Specialist Leroy Kluijtmans

Om een nieuw vakgebied op te zetten heb je mensen nodig met veel ervaring en de drijfveer om nieuwe zaken op te pakken en uit te bouwen. Leroy Kluijtmans is al sinds 2014 succesvol bij FORTEC als projectmanager. Een logisch resultaat is dat Leroy de taak op zich neemt om het vakgebied ruimtelijke ontwikkeling op te zetten en uit te bouwen.

Direct van start

Heb je een capaciteitsvraagstuk op het vlak van ruimtelijke ontwikkeling? Of zou je graag eens jouw carrièremogelijkheden willen bespreken? Neem contact op met Leroy Kluijtmans via l.kluijtmans@fortec.nl of 06 - 55 282 792.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.