Nieuwsbericht: Aveco de Bondt sluit samenwerkings- overeenkomst met Fortec

Aveco de Bondt sluit samenwerkingsovereenkomst met Fortec

Aveco de Bondt behoort tot de top ingenieursbedrijven van Nederland en heeft gekozen voor Fortec als partner voor de landelijke werving van professionals op het gebied van bouw, duurzaamheid, energie, infrastructuur, ruimte en milieu.

Focus op vooruitgang
De medewerkers van Aveco de Bondt zijn goed opgeleide, ervaren en betrokken specialisten die met beide benen in de praktijk staan. “De dienstverlening van Fortec en haar specialisme sluiten hier uitstekend bij aan. Fortec is in staat kwaliteit te leveren door haar netwerk en kennis van de markt”, aldus Ronald Pruisscher, HR manager Aveco de Bondt. Commercieel manager van Fortec, Bart Christophe, kan dit beamen: “De samenwerkingsovereenkomst is een bekroning op de intensieve en succesvolle samenwerking de afgelopen jaren tussen Aveco de Bondt en Fortec”.

Vacatures
Aveco de Bondt verwacht in 2013 een sterke groei door te maken met de aanname van technisch specialisten. De vacatures van Aveco de Bondt worden verzorgd door projectmanager; Peter Matheij (businessunit Infrastructuur) en Max Winter (businessunit Ruimtelijke Ontwikkeling en Veiligheid). Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 040 – 294 68 86 of per e-mail: info@fortec.nl.

FortecFORTEC alleen voor specialisten
Fortec is partner bij het oplossen van capaciteitsvraagstukken in de vakgebieden bouw, infra, veiligheid en ruimtelijke ontwikkeling. Fortec is opgericht in 2005 en telt 12 interne medewerkers en meer dan 100 specialisten werkzaam binnen de aannamerij, advies- en ingenieursbureaus, (semi)overheid en netbeheerders.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.