Ontwikkel jezelf tot ervaren tekenaar

FORTEC breidt graag zijn team uit met enthousiaste hbo-starters in de functie van tekenaar. Binnen ons team hebben we ruimte voor 6 enthousiaste starters die zichzelf willen ontwikkelen tot ervaren tekenaars. FORTEC-collega Marlon Steiner ging jou 2 jaar geleden voor. Hij startte op een project bij de netbeheerder van Zuid Nederland. Wil jij net als Marlon je ontwikkelen tot een ervaren tekenaar, met uitzicht op een vast contract?

MarlonMarlon vertelt waarom hij vol enthousiasme bij FORTEC werkt in de functie van tekenaar: “In deze functie heb ik een divers takenpakket, geen dag is hetzelfde, dat is voor mij de uitdaging in deze functie. Ik ben verantwoordelijk voor het bekijken, beoordelen en controleren van nieuwe projecten, bijvoorbeeld of alle gegevens compleet zijn. Indien nodig voer ik revisies door in bestaande tekeningen, dit houdt in dat ik aanpassingen verwerk op de huidige tekeningen. Daarnaast verhelp ik storingen in het netwerk.”

Wat mag je van FORTEC verwachten?
Een zeer diverse baan met ruime verantwoordelijkheden, uitdaging, leuke collega’s en flexibiliteit. Zo is er de mogelijkheid om 1 dag per week thuis te werken. Je krijgt de kans om jezelf door te ontwikkelen tot ervaren tekenaar. De benodigde faciliteiten, zoals coaching on-the-job en opleidingen, staan tot je beschikking. Zodra je start krijg je een opleiding zodat je goed met de interne systemen leert werken. Ook word je gekoppeld aan een ervaren collega van wie je het vak verder gaat leren.

Wat vragen wij van jou?
Je start nieuwe projecten op, voert revisie-tekenwerk uit en verhelpt storingen in het netwerk zo snel mogelijk. Om in aanmerking te komen heb je een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur in een technische richting. Wil jij terecht komen in een groot team van ervaren tekenaars, waarvan je iedere dag kunt leren? Ben jij daarnaast enthousiast, energiek en wil jij aan de slag als tekenaar? Bekijk dan hier de vacature. 

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.