Ontwikkelen als FORTEC-specialist

In onze vorige blog, vertelde onze VTH-recruiters hoe het eerste contact met FORTEC tot aan jouw eerste opdracht bij FORTEC eruit ziet. In deze blog nemen we je mee in de vervolg route die jij als kersverse FORTEC-specialist bewandelt. Want naast het zorgen voor een passende functie, stimuleren wij ook jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Hoe doen we dit? Lees dan snel verder.

Ontwikkelen als FORTEC-specialist

Jouw start als FORTEC-specialist

Om jou een vliegende start te bezorgen begeleiden wij jou bij de start van jouw nieuwe rol. Onze projectmanager, jouw vaste aanspreekpunt binnen FORTEC, zorgt ervoor dat jij over alle informatie beschikt die jij nodig hebt om te starten. Denk hierbij aan namen van collega’s bij wie je terecht kunt voor vragen tot aan hoe je eerste week eruit komt te zien. Ontwikkelen als FORTEC-specialist
Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf zo snel mogelijk thuis voelt bij de opdrachtgever zodat jij direct van start kan in jouw nieuwe rol. Ook in deze digitale tijd zorgen wij voor dat warme gevoel. Denk aan een professioneel ingerichte thuiswerkplek maar ook alle 'tips and tricks' over hoe jij je team ook op afstand beter leert kennen.

Na je eerste werkdag en aan het einde van je eerste werkweek neemt jouw projectmanager opnieuw contact met je op. Wij zijn ontzettend benieuwd hoe jij je eerste week hebt ervaren!

Na de eerste maand

Wanneer je wat vlieguren gemaakt hebt, voeren we na de eerste maand een evaluatiegesprek. Hier zijn de opdrachtgever, jijzelf en jouw projectmanager bij aanwezig. We bespreken dan een aantal punten zoals: jouw eerste indruk, wederzijdse verwachtingen en de doelen binnen jouw functie. We willen hiermee de voortgang van jouw opdracht en jouw vakinhoudelijke ontwikkeling bewaken en zo nodig tijdig kunnen bijsturen. Samen maken we afspraken om onze werkrelatie op een prettige en duurzame manier voort te zetten. Dit is de aftrap van een nulmeting. We bepalen samen welke competenties en vaardigheden jij als persoon en als VTH-specialist gaat verbeteren. Jij bent in the lead om te kiezen waar je mee aan de slag gaat. Dit resulteert in een persoonlijk opleidingsplan op maat (t.w.v. €1500,- per jaar).

100 dagen en verder

Ontwikkelen als FORTEC-specialistBinnen FORTEC vinden we het belangrijk om met jou als specialist en de opdrachtgever te gaan voor een duurzame relatie. Daarom houdt onze begeleiding niet op na de eerste maand. We hebben naast regelmatig telefonisch contact, opnieuw een persoonlijke afspraak na 100 dagen. We nodigen je uit bij ons op kantoor om samen met onze HR-adviseur te kijken naar jouw ontwikkeling en de toekomst. Uiteraard a.d.h.v. de maatregelen die de overheid stelt. Opnieuw bespreken we een aantal punten zoals: competenties, groei, nóg succesvoller worden in jouw werk en jouw ambities. Samen bepalen we hoe FORTEC jou hierin nog verder kan ondersteunen, bijvoorbeeld door: opleidingen, cursussen en kennisevents.

Netwerken, ontwikkeling & FUN

We nodigen je uit om met je collega’s in contact te komen, want netwerken en leren van je collega’s stimuleren wij. Uiteraard is er ook tijd om plezier te maken. Sterker nog, dat vinden wij ontzettend belangrijk! Ook in deze tijd gaat dat gewoon door, maar dan digitaal en op afstand.

En wanneer de maatregelen het weer toelaten, sluit dan vooral aan bij onze vrijdagmiddagborrel. Op onze locatie in Eindhoven hebben wij een kroeg, waar jij dan weer van harte welkom bent. Daarnaast organiseren we jaarlijks een FORTEC-winter- én -zomerevent om persoonlijk in contact te blijven met je collega’s en de successen van het afgelopen jaar samen te vieren. Wij kunnen niet wachten tot het weer zover is!

Enthousiast geworden?

Neem vrijblijvend contact op met Danielle Vlemmix via 06 154 23 600 of d.vlemmix@fortec.nl. Dan gaan we samen kijken naar jouw mogelijkheden bij FORTEC.

Lees hier onze vorige blog ‘Van specialist naar FORTEC VTH-specialist’

Wil je meer weten over het 100-dagen gesprek? Lees dan hier het artikel ‘FORTEC introduceert het 100-dagen gesprek voor specialisten’

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.