Passie voor MVO

passie voor MVOAls organisatie wil je ondernemen en in de wereld van nu betekent dit meer klimaatneutraal, circulair en werken met eerlijke ketens.

Steeds meer bedrijven zien de waarde van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) als een kans. Enerzijds om bij te dragen aan de nieuwe, duurzame economie maar anderzijds ook om de betrokkenheid onder medewerkers te verhogen.

Uit een mondiaal consumentenonderzoek van Cone Communications & Echo Research (2013) blijkt namelijk dat 91% van de consumenten zou switchen naar een bedrijf dat verantwoord onderneemt als de prijs en kwaliteit vergelijkbaar zijn. MVO is voor bedrijven dus niet langer een nice-to-have maar een must.

Een belangrijk onderdeel van maatschappelijk verantwoord ondernemen is het reduceren van CO2-uitstoot. De CO2-prestatieladder is hét duurzaamheidsinstrument van Nederland dat bedrijven hierbij helpt. Organisaties die zich laten certificeren volgens deze ladder ervaren lagere energiekosten, materiaalbesparing en innovatiewinst. Als MVO specialist draag jij bij aan het verduurzamen van onze wereld en zorg je voor een betere binding tussen werknemers en de organisaties.

Ligt jouw passie ook binnen MVO en wil jij de unieke kans grijpen om dit verder uit te rollen in een organisatie in de civiele techniek? Neem dan vrijblijvend contact op met Cleo van Os, recruiter KVM bij FORTEC via 06 558 28 591 of via c.vanos@fortec.nl.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.