Profiteer als bouw-specialist van de hoge omzetgroei in de bouw

Afgelopen week bleek uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek dat de bouwsector in 2018 de sterkste omzetstijging heeft in zeker dertien jaar. Burgerlijke bouw en utiliteitsbouw behaalden de hoogste omzetgroei.

Omzetgroei bouwnijverheid

Bij FORTEC merken we dat de sterke omzetgroei ervoor zorgt dat specialisten kiezen voor de werkgever die past bij hun ambities en wensen. Dit sluit aan bij onze werkwijze. We kijken niet alleen naar je kennis, kunde en ervaring, maar naar je drijfveren en toekomstplannen. Specialist Ruurd Phillipson heeft bij FORTEC een grote stap gemaakt in zijn carrière. Wij zijn voor hem op zoek gegaan naar een opdrachtgever die past bij zijn ambities. In oktober is hij gestart als senior werkvoorbereider aan een groot nieuwbouwproject: de Faculteit Sociale Wetenschappen voor de Radboud Universiteit Nijmegen. Lees zijn ervaringen hier

Aschwin en Ruurd

De stijgende bouwkosten en schaarste op de arbeidsmarkt zorgen voor nieuwe kansen voor bouwspecialisten. Er zijn veel vacatures en opdrachtgevers investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers. Maar hoe kies je een werkplek waarvan je zeker weet dat jouw capaciteiten en ambities de ruimte krijgen? Wij helpen specialisten de juiste keuze te maken, omdat wij jouw loopbaan voorop zetten en de opdrachtgever kennen die in dit plaatje past.

Wil jij als bouwkundig specialist weten wat jouw kansen zijn in de huidige arbeidsmarkt? En is het tijd om een stap te zetten in je carrière? Neem dan contact op met Monique Polman, recruitmentmanager bij FORTEC. Aan de hand van jouw wensen kijken we naar de mogelijkheden bij een passende opdrachtgever.

Neem contact met mij op

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.