Projectmanagers bouw, Aschwin Ramaekers en Teun Kaanders, bezoeken het Bouwplatform bij RKC Waalwijk

De bouwsector is weer booming! Tijden van materiaalschaarste, levertijden en personeelstekort zijn weer de orde van de dag. Die ontwikkeling merken we ook bij FORTEC. Aschwin Ramaekers: “Door deel te nemen aan events zoals deze, laat FORTEC zien méér dan alleen een partner te zijn bij het oplossen van vraagstukken. We hebben ook aandacht voor de thema’s die spelen bij onze partners.”

Bouwplatform RKC Waalwijk
Ketensamenwerking zal gezien de marktontwikkeling steeds intensiever worden. “Partnerschappen worden steeds meer geselecteerd op het ‘K-3 principe’, passen de bedrijven bij elkaar op het gebied van kennis, kunde en karakter?”. Aldus Marc van Delft, Van Delft Groep. 

Een van de kenmerken van ketensamenwerking is dat de partijen die met ketensamenwerking bezig zijn de ambitie hebben om betere prestaties te leveren dan die traditioneel geleverd worden. Een van de consequenties is dat de partijen in de keten zo vroeg mogelijk in het proces (of idealiter voorafgaand daaraan) worden betrokken. Zo ook bij FORTEC, wij gaan met onze klanten in gesprek over de plannen voor het komend jaar, welke projecten worden uitgevoerd en welke capaciteitsbehoeftes gaan er ontstaan. Door met onze klanten al in een vroeg stadium te schakelen is FORTEC in staat om de juiste specialist voor te dragen en wordt de klant niet geconfronteerd met ondercapaciteit.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.