Recruiter bij FORTEC – Continu in beweging en ontwikkeling!

Alex van Hout Bank CropTijdens zijn sollicitatiegesprek werd al vrij snel duidelijk waar de ambities van Alex van Hout (recruiter FORTEC) lagen; specialist worden binnen zijn vakgebied zodat hij organisaties kan adviseren over de invulling van capaciteitsvraagstukken. Alex neemt je mee in zijn ervaring als recruiter en hoe hij zijn ambities waar heeft gemaakt.

Specialist binnen je eigen vakgebied

“Door (sollicitatie-) gesprekken te voeren met kandidaten en organisaties weet ik exact wat er speelt in de markt, ben ik op de hoogte van actuele vraagstukken en ontwikkelingen op het gebied van KVM (kwaliteit, veiligheid en milieu)”, vertelt Alex.

Onderwerpen als de veiligheidsladder, ISO9001 maar ook veiligheidsbewustzijn komen dagelijks terug. De ontwikkelingen binnen het vakgebied volgen elkaar snel op. Dit is één van de dingen waardoor zowel kandidaten als organisaties enthousiast zijn over hun werk. Dit maakt ook het werk van een recruiter dynamisch en uitdagend.

Nauw contact met  kandidaten, specialisten en opdrachtgevers 

“Tijdens een sollicitatiegesprek breng ik de wensen en ambities van de kandidaat in kaart. In combinatie met mijn vakinhoudelijke kennis kan ik kandidaten adviseren over de ideale vervolgstap in hun loopbaan”. Daarnaast doorgrond je als recruiter samen met een organisatie de vacature of het project en geef je advies over hoe deze ingevuld kan worden. Deze gesprekken vinden vaak plaats op locatie, want feeling met de markt krijg je bij FORTEC  niet alleen vanuit kantoor, maar ook door regelmatig op bezoek te gaan bij opdrachtgevers van FORTEC.

Maak jouw ambities waar!

“Exact één jaar nadat ik bij FORTEC begon als recruiter binnen het team KVM, mag ik met veel enthousiasme laten weten dat ik de functie van projectmanager ga vervullen”.

Tijdens zijn sollicitatiegesprek zijn de ambities van Alex al kort besproken. In de eerste periode bij FORTEC hebben we deze samen concreet gemaakt, hebben we bepaald wat zijn stip op de horizon is en zijn we dit het afgelopen jaar blijven bespreken in VIP- en ambitiegesprekken. Vanaf september zal hij naast de recruitmenttrainingen starten met salestrainingen om zo een kick-start te maken in zijn nieuwe functie. ”Persoonlijk kijk ik terug op een enorm leerzaam jaar, waarbij ik op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak flink ben gegroeid.”

Met deze mooie stap van Alex komt de functie van recruiter KVM vrij. Wil jij net als Alex vrijheid in je functie, gesprekken voeren met mensen en organisaties met passie voor KVM en ook buiten in het werkveld zien wat er speelt? Bekijk dan de vacature van recruiter KVM hier https://werkenbij.fortec.nl/recruiter . 

Wil je meer weten over de vacature dan kan je contact opnemen met Monique Polman op 06-278 81 447 of m.polman@fortec.nl.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.