Rob Feber: "Bij FORTEC kan ik verder met mijn carrière"

Rob Feber vertelt over zijn passie voor horeca. Dit gesprek gaat alleen niet over gezellig een biertje drinken, maar over zijn werkzaamheden. “Ik ben bij FORTEC in dienst als juridisch medewerker handhaving. Op dit moment zit ik gedetacheerd bij de Omgevingsdienst Midden- en West Brabant (OMWB). Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de juiste afhandeling van overtredingen op het gebied van milieu en regelgeving in de horeca.”

Rob FeberRob werkt voor het eerst gedetacheerd bij een opdrachtgever. “Daar heb ik een heel goed gevoel bij. FORTEC is mijn werkgever en dankzij de betrokkenheid vanuit FORTEC voel ik me een volwaardig medewerker. FORTEC organiseerde onlangs een VTH-event, waar ik met mijn FORTEC-collega’s kennis heb gemaakt in een prettige setting. Er werd uitgebreid tijd genomen om vragen te beantwoorden. Ik ben altijd heel kritisch, maar ik zou iedereen aanraden de events van FORTEC bij te wonen!”

“De opvallende campagnes van FORTEC komen regelmatig voorbij, daar ben ik van gecharmeerd. Daarnaast kennen Camiel en ik elkaar vanuit een vorige baan”. Deze combinatie leidde er toe dat Rob bij FORTEC terecht kwam. Nu zijn ze weer collega’s, maar dan bij FORTEC. “Dankzij de mogelijkheden die FORTEC biedt, ben ik tot nieuwe inzichten gekomen. Fijn om op deze manier verder te gaan met mijn carrière.”

Wil jij, net als Rob, ook deel uitmaken van het FORTEC VTH-team? Bijvoorbeeld als jurist handhaving Wabo, klik dan hier. Of heb je interesse in een van onze andere VTH-vacatures, klik dan hier. Ook kun je direct contact opnemen met Camiel Lentjes, projectmanager VTH, via c.lentjes@fortec.nl of op 06 - 558 28 591.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.