Robbin van Mersbergen: "Dankzij FORTEC heb ik een baan die aansluit bij mijn ambities en wensen"

Je zult maar een bouw-opleiding afgerond hebben, aan het werk zijn en de ambitie hebben om door te groeien maar dat niet kunnen bij je werkgever. Dit was kort gezegd de situatie van Robbin van Mersbergen een half jaar geleden. Voor hem aanleiding om contact op te nemen met FORTEC.

“Dankzij de inzet van FORTEC, heb ik nu een baan die aansluit bij mijn ambities en wensen. Ik wilde graag meer binnen de bouwwereld betekenen, betrokken zijn bij een project van A tot Z en ook nog werken in een prettige werkomgeving.

FORTEC-specialist Robbin van MersbergenRobbin is nu werkzaam als werkvoorbereider bij Hurks Retail. Daar liggen voor hem naar eigen zeggen een hoop uitdagingen. “Als werkvoorbereider heb ik veel te maken met strakke planningen en deadlines. Het geeft mij een voldaan gevoel als de deadline gehaald is. Voor mij is werken met de retail-branche nieuw, dus ook daar zitten de nodige uitdagingen.” Het bouwteam waar Robbin onderdeel van is bestaat uit een projectleider, de uitvoerder en de mannen op de bouw zelf.

“Ik heb in deze rol veel contact met diverse partijen en ook dat spreekt mij aan. Ik kan nu echt mijn ding doen, groeien, verantwoordelijkheden nemen en continu blijven ontwikkelen. Dat is precies waar ik naar op zoek was.”

Wij zijn trots dat Robbin sinds november FORTEC-specialist is, en wensen hem veel succes met de projecten waar hij mee bezig is!

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.