Seafox veiliger door FORTEC

 

FORTEC is gespecialiseerd in kwaliteit, veiligheid en milieu. Door het bieden van de juiste ondersteuning op het gebied van QHSE en dit snel te arrangeren, heeft FORTEC bijgedragen aan hetgeen waar Seafox voor staat, namelijk het verstrekken van veilige en betrouwbare offshore-services. Seafox biedt facilitaire ondersteuning aan bedrijven als Nam Shell, Maersk Oil, Perenco, Gaz de France en Total. Zij verstrekken accommodaties, deckspace en catering voor de hook-up- en onderhoudsactiviteiten voor offshore-platformen.

Kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu hebben bij Seafox de hoogste prioriteit. En zijn daarom een integraal onderdeel van de dagelijkse activiteiten, offshore en onshore. Een belangrijke factor om dit te bereiken is de combinatie van de units, de procedures en de inzet, kennis en ervaring van het personeel dat onshore en offshore gestationeerd is.

“Seafox is een toegewijde en professionele organisatie met een sterke focus op kwaliteit en veiligheid binnen alle afdelingen. Daarom is het belangrijk om te werken met hooggekwalificeerde, volledig opgeleide en kwaliteit & veiligheid-bewuste professionals. Wij hadden tijdelijke ondersteuning nodig binnen de QHSE-afdeling en waren op zoek naar een QHSE Engineer en Advisor. FORTEC heeft voor ons de juiste specialist ingezet om de QHSE-afdeling te ondersteunen.” aldus HR-manager Sander Bais. “Door de inzet van hun netwerk hebben zij snel kunnen schakelen. Daarnaast is FORTEC een betrokken partner. Er is regelmatig contact en met hun manier van werken begeleiden ze de voortgang van de procedure op een optimale manier. Als we in de toekomst weer ondersteuning nodig hebben op het gebied van QHSE dan schakelen we FORTEC zeker weer in.”

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.