"Snel veel verantwoordelijkheid"

"Snel veel verantwoordelijkheid"

Bas Heijnders wordt op dit moment ingehuurd door Tebodin bij FORTEC als discipline engineer.

Bas HeijndersVeel variatie
De afdeling Civil, structural & architectural bij Tebodin begeleidt bouwprocessen van initiatie- tot realisatiefase en vervolgens het onderhoud.

Bas coördineert tussen de gemeente, aannemer, en opdrachtgever. Hij houdt toezicht op de bouwplaats en houdt de logistieke kant nauw in de gaten. 
Wanneer hij niet op de bouwplaats is houdt hij zich op kantoor bezig met het opvragen en beoordelen van offertes. Daarnaast verzorgt hij tekenwerk en ramingen en ontwerpt hij hiervoor. “Ik ben hier aangenomen op een zeer veelzijdige functie”, zo zegt hij. “Ik word op verschillende manieren ingezet en dat bevalt me prima. Dat Tebodin mijn kwaliteiten waardeert blijkt ook uit het feit dat ik al snel veel verantwoordelijkheid heb gekregen”.

Goede begeleiding
FORTEC kent als partner van Tebodin de bedrijfscultuur en de projecten waarin Tebodin actief is. Tebodin heeft daarom FORTEC ingeschakeld voor het vinden van een discipline engineer. Bas Heijnders was bekend in het netwerk van FORTEC en kon snel worden voorgesteld. De begeleiding vanuit FORTEC spreekt Bas aan. “Ik zit goed op mijn plek dankzij FORTEC. Deze baan past perfect bij mij.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.