Solliciteren met één druk op de knop? Verhoog je kansen

Steeds meer mensen willen met één druk op de knop solliciteren op hun droombaan. Handig én snel om je cv te uploaden en dat direct je sollicitatie de deur uit is zonder dat je al die verplichte velden in moet vullen. Uit onderzoek van Indeed blijkt dat inmiddels 44 procent van de sollicitanten graag mobiel solliciteert. (Bron: https://www.recruitmenttech.nl/2016/08/11/44-procent-sollicitanten-wil-solliciteren-via-smartphone/). FORTEC biedt deze mogelijkheid al geruime tijd en we ontvangen op deze manier dagelijks sollicitaties. 

De recruiters van FORTEC geven je – op basis van ervaringen – graag een paar tips om de kans van slagen van je sollicitatie op deze manier te verbeteren: 

  • Voeg aan je cv een motivatiebrief toe. Dit doen veel mensen niet. Door het wel te doen weet jij je te onderscheiden van de rest en krijgt de recruiter een beter beeld van jou als persoon.
  • Zorg voor een korte profielschets. Waar krijg je energie van? Wat zijn jouw eigenschappen? In wat voor omgeving werk je het liefste?
  • Plaats op je cv een representatieve foto.
  • Zorg voor duidelijke contactgegevens. Het is bijvoorbeeld mogelijk om vanuit LinkedIn een cv te genereren. Let op dat daar dan wel contactgegevens in staan. De recruiter kan jou dan persoonlijk benaderen voor het inplannen van een sollicitatiegesprek. 

Wil jij bij FORTEC solliciteren? Kijk op www.fortec.nl en solliciteer, met één druk op de knop!

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.