"Sparren met KAM-collega's van FORTEC-relaties"

Remy te Beest, afdelingshoof HSE Ballast Nedam Construction, deelnemer FORTEC KAM-discussie

Remy te Beest, afdelingshoofd Health, Safety & Environment voor Ballast Nedam Construction is een van de deelnemende KAM-managers aan de KAM-discussie die FORTEC KVM organiseert op 19 april a.s.. “Ik verwacht dat we een leerzame middag gaan beleven, waarbij we met collega’s uit het vakgebied gaan sparren over vraagstukken op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu”, zegt Remy over het evenement.

Remy is sinds april 2015 actief bij Ballast Nedam, waar hij terecht kwam via FORTEC. Eerst een jaar voor de dochteronderneming Dibec (adviesorganisatie van Ballast Nedam) en sinds de overname door het Turkse Renaissance Construction (2016) als afdelingshoofd Health Safety & Environment voor Ballast Nedam Construction. Dit houdt in dat hij dagelijks leiding geeft aan de veiligheidskundigen die op nationale en internationale projecten werkzaam zijn.

Projectmanager KVM Erik Veldman over Remy’s aanwezigheid bij de KAM-discussie: "Remy is, net als de andere KAM-managers, een belangrijke schakel binnen de organisatie die dagelijks van directie tot uitvoering de nodige uitdagingen heeft. We merken dat KAM-managers vaker tegen vergelijkbare zaken aanlopen, terwijl een collega bij een andere organisatie dit mogelijk al heeft opgelost. Zo is het idee dan ook ontstaan om vanuit FORTEC, met het specialisme op KVM, een platform te bieden. We brengen een selecte groep KAM-managers samen om thema’s te bespreken en eenieder van inspiratie te kunnen voorzien". Remy: "Een goed initiatief waarbij ik benieuwd ben naar het beeld van collega-managers op de thema’s; het zal ongetwijfeld nieuwe inzichten geven".

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.