Succesvolle advisering op het gebied van veiligheid

Onze FORTEC-specialisten zijn werkzaam in uiteenlopende branches en locaties. Als projectmanagers vinden we het belangrijk om betrokken te zijn en te blijven bij de werkzaamheden van onze specialisten gedurende het project dat wordt uitgevoerd. We bezoeken hen dan ook regelmatig op de diverse projectlocaties.

Willeke en MoniqueOnlangs trok Willeke Broekman, projectmanager KVM, de veiligheidsschoenen aan om zelf te ervaren hoe een werkdag van een HSE-manager verloopt. Ze liep een dag mee met Monique Hautvast, HVK-specialist, op de locatie van een nieuwbouwproject. Monique vervangt op deze locatie de HSE-manager tijdens zijn vakantie.

Om op een lopend project in te kunnen springen heb je ervaren specialisten nodig. Als opdrachtgever ervaar je ongetwijfeld wel eens een situatie waarbij je op zoek bent naar het zogeheten schaap met de vijf poten. Je zoekt kwaliteiten en competenties als coördinerende capaciteiten, het nakijken, beoordelen en accorderen van werkplannen, TRA’s en werkvergunningen, een spin in het web en ook nog eens werkervaring als HVK’er. Juist in dit soort situaties is het van belang om verder te kijken dan alleen de kennis van een specialist. FORTEC adviseert opdrachtgevers met succes over welk type specialist de beste oplossing is voor het capaciteitsvraagstuk.

Vraag jij je als opdrachtgever KVM wel eens af hoe je een capaciteitsvraagstuk moet oplossen? Willeke Broekman gaat graag het gesprek met je aan. Voor meer informatie kun je contact met haar opnemen via w.broekman@fortec of 06 463 87 060. 

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.