Succesvolle FORTEC-specialisten bij Bertens Bouw

Afgelopen week bezocht Aschwin Ramaekers, projectmanager bouw, twee FORTEC-specialisten bij Bertens Bouw, Tessa Fijnekam en Eric van der Leeuw. Tessa treedt binnenkort in vaste dienst en Eric heeft zijn eerste weken er op zitten. 

Een jaar geleden begon Tessa bij Bertens Bouw en was zij voornamelijk verantwoordelijk voor bouwplanningen. Al gauw heeft ze zichzelf bewezen en een groei doorgemaakt. Tegenwoordig fungeert ze als vaste sparringpartner op het gebied van tendermanagement en heeft ze zich onmisbaar gemaakt binnen de organisatie. Per 1 november treedt Tessa in vaste dienst bij Bertens Bouw, we zijn trots op haar dat ze deze stap bij FORTEC heeft kunnen maken! 

Eric is onlangs gestart en Aschwin bezocht hem om de eerste weken te evalueren. Als werkvoorbereider en projectleider is Eric direct aan de slag gegaan en betrokken bij het project “Het Transferium”. “Door tegen zaken aan te lopen, leer je snel. Daarnaast zie je direct wat een medewerker in zijn mars heeft”. Aldus de bedrijfsleider Bertens Bouw. Eric krijgt veel vrijheid om het bedrijfsbureau meer invulling te geven, daardoor verwachten ze op termijn efficiency slagen te maken. Beide heren zijn erg tevreden over de samenwerking en zien de toekomst positief tegemoet. 

FORTEC wenst Tessa en Eric veel succes bij Bertens Bouw!

Ben jij op zoek naar een uitdaging in de bouw en lijkt het jou leuk om net als Tessa en Eric bij een bouwbedrijf te werken? FORTEC gaat graag in gesprek om met jou de mogelijkheden te bespreken!

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.