Terugblik en vooruitblik; Teun Kaanders bezoekt gerealiseerd bouwproject van Dag van de Bouw

De Dag van de Bouw trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Afgelopen jaar stelden ruim 130 bouwprojecten hun bouwplaats open voor publiek. Vorig jaar bezocht FORTEC-projectmanager Teun Kaanders de Dag van de Bouw. Hij bezocht onder andere de bouwplaats waar Bouwers met Visie in de Bergsche Tuin in Eindhoven, waar ze een hotel aan het bouwen waren. Destijds was dit nog volop in ontwikkeling, zoals op onderstaande foto te zien is.  

Hotel the Match Tekening the Match


Inmiddels is het hotel, genaamd ‘The Match’, geopend voor gasten. Bij de ontwikkeling van het hotel is rekening gehouden met de bestaande bebouwing en de cultuurhistorische waarde van het gebied. Dit resulteert in een nieuw gebouw dat via een aantal geschakelde volumes trapsgewijs oploopt naar het hoogste punt (vier bouwlagen) in het midden van het voormalige Luciferterrein. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn:

Hotel The Match 2 Hotel The Match 1


Ook dit jaar bezoekt Teun de Dag van de Bouw op zaterdag 15 juni. Welke projecten zijn zeker de moeite waard om te bezoeken? We komen graag een kijkje nemen!

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.