Teun Kaanders: Ik voel me VIP!

FORTEC - Teun Kaanders - Ik voel me VIP

 

"In augustus ben ik bij FORTEC gestart binnen het IMPACT-programma (een ontwikkel-programma voor commercieel talent). Wellicht heb je er al meer over gelezen.", vertelt Teun, projectmanager bouw.

 

"In dit programma wordt op verschillende aandachtsgebieden aan mijn eigen ontwikkeling gewerkt. Zo zijn er specifieke trainingen gericht op de ontwikkeling van je advies vaardigheden, je recruitmentvaardigheden én ook de persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Dat laatste vangen ze bij FORTEC onder de noemer VIP-traject, want wij zijn nu eenmaal "Very Important Persons" in het IMPACT-programma. En wat nu zo leuk is, is dat we nu ook op dat persoonlijke ontwikkeltraject een stevige start hebben gemaakt.

 

Dat begon met een uitvoerige test om competenties te inventariseren en drijfveren in beeld te brengen. Dat betekent op een heleboel onderwerpen aangeven hoe je over bepaalde situaties denkt, waar mijn voorkeuren liggen en wat me specifiek motiveert.

 

De uitkomst van de test was treffend en confronterend. Treffend, want ik kon mezelf goed herkennen in het beeld dat in mijn testprofiel geschetst werd. Confronterend, omdat het juist ook enkele eigenschappen beschreef die ik een beetje wilde verbergen, maar die dus toch helder naar boven kwamen. Met dat profiel in de hand, heb ik met Willeke Broekman(IMPACT programmacoördinator) gekeken naar wat dat betekent ten aanzien van de rol die ik binnen de organisatie vervul. Hoe passen mijn drijfveren en competenties bij wat de organisatie van me vraagt? En waar liggen dan mijn voornaamste ontwikkelpunten? Dat heb ik nu dus helder voor ogen en verwoord!

 

Precies die ontwikkelpunten deel ik nu steeds in het vervolgtraject met de programma-trainer Emile Gabriel, mijn coach Erik Veldman en Willeke, zodat zij weten waar ze specifiek op moeten letten in mijn ontwikkeling. Er is dus écht veel aandacht voor mijn persoonlijke groei:

 

Ik voel me VIP! Net als mijn collega's trouwens!"

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.